Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De centrale verwarmingsinstallateur uit Cadier en Keer

Dat uw centrale verwarming naar behoren werkt is iets waar iedereen eigenlijk altijd vanuit gaat. Toch kan het voorkomen dat uw verwarming niet meer naar behoren werkt of dat u de huidige radiatoren wilt vervangen voor vloerverwarming. Door uw installatie uit te laten voeren door Gilissen & Gilissen Installatietechniek bent u verzekerd van een persoonlijk advies en het gewenste eindresultaat. 

Persoonlijk advies

Iedere situatie is anders, maar ook de keuze in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is zeer divers en uiteenlopend. Het is daarom verstandig om u goed te laten voorlichten over de juiste centrale verwarming voor uw situatie. Bij Gilissen & Gilissen Installatietechniek zijn wij u graag van dienst bij het leveren van een persoonlijk advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Gilissen-installatietechniek-artikel-beeld-verwarming-2

Installatie

Door hun jarenlange ervaring zijn onze installateurs gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels of complete verwarmingsinstallaties. Zo bent u verzekerd van een goedwerkende en veilige cv-installatie waar u geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard heeft u ook garantie op de verrichte werkzaamheden en het product.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. De installateurs van Gilissen & Gilissen Installatietechniek staan voor u klaar in de regio Zuid-Limburg; Cadier en Keer, Maastricht en omstreken.

Neem contact op


Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top