blueprint1-verwarming-cv-ketels

Cv-ketel kopen met installatie

Het kopen van een nieuwe cv-ketel begint bij het inwinnen van een gedegen advies. Als ervaren installateur weten wij precies welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie en uiteraard past bij uw wensen en uw budget. Zo bent u altijd verzekerd van op en top comfort op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige en snelle installatie.

Vakkundige installatie

Voor een optimale werking en lange levensduur is het van belang dat de cv-ketel door een vakkundige installateur geplaatst wordt. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. Wij hebben alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en nette installatie. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is uw nieuwe verwarmingsketel in de meeste gevallen binnen één dag in bedrijf. Zo kunt u snel weer genieten van een heerlijke douche en aangename temperatuur in huis!

Offerte aanvragen

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief professionele installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor u. 

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top