Zonneboilers
Zonneboilers

Zonneboiler voor duurzaam verwarmd water

Wilt u geld besparen op uw energierekening? Denk dan eens aan een zonneboiler voor de verwarming en warmwatervoorziening van uw woning. Een zonneboiler werkt samen met zonnecollectoren die op het dak van uw woning worden geplaatst. In het voorraadvat wordt het door zonne-energie verwarmde water bewaard. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor uw situatie, onze adviseur en installateur komt graag bij u langs voor advies.

Soorten zonneboilers

Er zijn verschillende typen zonneboilers op de markt. U heeft de keuze uit drie verschillende soorten boilers: de cv, de standaard en de compacte versie. De verschillen zitten vooral in de inhoud van de boiler. Als u met zonnewarmte niet alleen tapwater wilt opwarmen maar ook uw woning, dan is een zonneboilercombi het enige geschikte toestel.

Besparing

U kunt maar liefst tot 50% besparen op de energiekosten voor warm water met een zonneboilersysteem. Verder bent u niet afhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen, het zonlicht raakt immers nooit op. Daarnaast worden flinke hoeveelheden CO2-uitstoot voorkomen.

Advies en installatie

Welk type zonneboiler de juiste is voor u hangt ondermeer af van uw wensen op het gebied van warm water, de grootte van uw huishouden en de beschikbare ruimte voor het voorraadvat. Onze adviseur weet precies welk type geschikt is voor uw situatie. Onze installateurs beschikken over veel kennis en ervaring, zodat u kunt rekenen op een perfecte installatie. Wij plaatsen de zonnecollectoren in de meest ideale hellingshoek ten opzichte van de zon, waardoor het hoogste rendement wordt behaald.

Offerte aanvragen

Kortom, wilt u ook besparen op uw energierekening? Neem dan voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze deskundige adviseurs en installateurs helpen u graag verder!

Maak afspraak


Lees meer over zonneboilers


Top