Uw badkamer verbouwen?
Uw badkamer verbouwen?

Badkamer verbouwing van A tot Z

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen omdat deze niet meer voldoet aan uw huidige wensen? Denk dan eens aan de loodgieters en installateurs van Gilissen & Gilissen Installatietechniek. Niet alleen zijn wij sterk in het verbouwen en renoveren van uw badkamer, wij nemen u ook nog eens het werk van A tot Z uit handen. Wij werken in het zuiden van Limburg; Cadier en Keer, Maastricht en omstreken.

Persoonlijk advies

Op basis van uw wensen voor de nieuwe badkamer brengen wij een gedegen advies uit. Of het nu gaat om een grote of kleine badkamer, onze loodgieters installateurs weten u altijd te voorzien van het beste advies. En dan hebben wij het niet alleen over de indeling van uw badkamer, maar zeker ook over materiaal en apparatuur keuze voor in uw badkamer. 


 

Gilissen-installatietechniek-artikel-beeld-Badkamer-1

Badkamer installatie

Voor ieders budget weten de loodgieters en installateurs van Gilissen & Gilissen Installatietechniek een badkamer met sanitair van goede kwaliteit te installeren. Samen met u maken wij een ontwerp voor uw droombadkamer en bij onze leveranciers kunt u badkamerinspiratie opdoen. Binnen korte periode kunt u weer genieten van optimaal comfort in uw nieuwe badkamer!

Vervangen sanitair

Bij Gilissen & Gilissen Installatietechniek gaan wij verder dan alleen het vervangen en plaatsen van nieuw sanitair. Uw badkamer renovatie wordt van A tot Z afgewerkt zodat wij zeker weten dat uw droombadkamer gerealiseerd is. Maar is een volledige renovatie van uw badkamer niet nodig en wilt u wel nieuw sanitair? Ook dit is geen probleem. U kunt met ons contact opnemen voor het vervangen of repareren van uw douche, toilet, wastafel of bad.

Interesse?


Wanneer u interesse heeft in één van onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij werken met aantrekkelijke prijzen en zorgen altijd voor een uitstekende installatie van uw douche, bad, toilet, wastafel, badmeubel en radiotoren.

Neem contact op


Lees meer over onze sanitairmerken


Top